Aladdins lamp

februar 27, 2017 Spil
alladin

Aladdins’s lamp. Aladdins Lampe Jackpot!

Enhver Disney fan er elevild nu. Aladdins lampe som slotmaskine og mulighed for at vinde en jackpot! Er du Disney fan bør du læse videre, er du ikke Disney fan bør du læse videre alligevel – for spillet er mega sjovt og egner sig for alle.

Først lidt fakta om Aladdins Lampe

  • Maskinen har en progressiv jackpot. For at vinde denne skal du spille med max mønter og ramme tre Aladdins symboler
  • Softwaren er udviklet af Boss Media
  • Minimum jackpot, du kan vinde er på €15.000
  • Spiller du livejackpot ligger denne på €3.303.963.86
  • Der er 3 hjul i Aladdins Lampe
  • Maksimale mønter er på 3
  • Der er 3 betalingslinjer i Aladdins Lampe
  • Møntværdien er €0.26-€5
  • Det er muligt at spille med playmoney.

Hvad tænker du nu efter at have læst om disse fakta? Er du hook eller er du hamrende uinteresseret? Under alle omstændigheder kan du bevæge dig videre ned i konklusionen, og se om du lettere kan tage en beslutning efter en sammenfatning af de vigtigste ting.

Konklusion af Aladdins Lampe

Det er et rigtig populært spil dette Aladdins Lampe og det betyder også, at det er et godt spil. Så mange mennesker tager ikke fejl. Det er for eksempel muligt at spille med playmoney, hvilket vil sige, at du kan øve dig godt og grundigt for derefter at smide dine egne penge efter spillet. Og vinde rigtige penge. Det er en virkelig fed feature, når spil kører med disse playmoney muligheder og det gør Aladdins Lampe. Du er ikke nødsaget til at risikere dine hårdt tjente penge på et spil, du ikke ved om du kan finde ud af eller om du kan lide. Du kan lære og du kan blive mester. Øvelse gør som sagt mester! Og så kan du begynde den store jackpotjagt. Spillet får de varmeste anbefalinger herfra. Den eneste finger, der kan sættes på Aladdins Lampe er, at spillet stærkt vanedannende, så du må lige holde øje med tiden, når du går i gang, så du ikke glemmer en vigtig aftale. Såååå. Hvad enten du er Aladdin fan eller ej, så vil du få en sjov oplevelse ved at spille dette spil! Du er garanteret sjov og ballade fra start til slut, med et fængende spil og en mulighed for at vinde den store progressive jackpot. What’s not to like kan man spørge?

Kontaktformular